värsta med hösten...

är ju dom här dagarna som varit igår och idag, grå,kall och halv regniga det blir aldrig riktigt ljust. Man blir bara (på ren svenska) jävligt trött.
Annars hade jag några sköna timmar på dagen i går, var till köpis en sväng och avslutade med Owe jansson. Känns alltid lite bättre när man får göra av med pengar, köpte en fin lykta bla.
Jag gjorde av med pengar i fredags oxå fast det var inte lika kul, betalade service på bilen 3600 riksdaler men då var det kamrems byte med. Så det var rätt ok ändå.

Igår var det fullrulle, huset fullt med ungar hela dagen. Då drog jag till stan:-)
När jag kom hem så var svärisarna här å fika, sen kom my sister med la familja en stund och när dom åkte tittade Katta och Tom förbi. Sen hade jag bjudit hit lillebror m. fru på tacos på kvällen, så som sagt fullrulle.
Konstigt ibland kan det gå flera veckor utan ett besök från nån och sen kommer alla samma dag, men jag tycker alltid det är kul med besök.

Ikväll hade jag en trevlig Mk klass hemma hos Tess, det var jätte länge sedan jag Mary Kayade nu så det var skoj att komma ut lite. Å när jag kom hem var barnen duschde och låg redan i sina sängar, det var skönt.

 Så här ska det se ut om jag ska gilla hösten

Nu ska jag glo på en film en stund sen e de natti.

Love & Peace

bästa bilden


Jaha, nu e man tillbaka i verkligheten igen eller ja det har ju gått några dagar sedan vi kom hem från Sundsvall. Det var mycket skönt att komma iväg om så bara ett dygn. Hann med både shopping, kasino och träffa min vän Åsalill. Sen jobbade jag på fredagen och det var ju skoj,det är ett tag sedan nu.
Söndags hade vi barnkalas och nu tror jag bestämt att det är färdigt för i år.

Dagen i dag bestod av lite kaffe hos pappsen på fm, ett besök på arbetsförmedlingen (som gick på typ 1 minut), var på Spa Gamla Gefle och köpte ett presentkort till min kära mor. Skulle jag oxå vilja ha ett utifall nån av er skulle få för sig att köpa en liten överaskning åt mig,hehe.
Sen köpte jag med lite Max hem till Tompa å mig som vi tröck hela ansiktet fullt med:-) gott men så onödigt.

Nu ska jag slänga mig i säng, men måste först bara dela med mig av denna underbara unge.
Våran alldeles egen ELLEN

Så somnade trollet i kväll med prinsess sänghimmel och värst svärdet i högsta hugg.
Sov gott gott kära ni.

LOVE

mini semester

Joho ni, i morron ni. Då ska jag och min darling åka och bo på hotell i Sundsvall, det ni.
Har vi bara pratat om i ca 4år,men plötsligt händer det:-) Tommy ska i och för sig jobba en stund på torsdagen, så då tänkte jag ägna min tid åt shopping. Rättvist va? hehe. Ska oxå träffa en gammal klasskompis från gymnasiet som jag inte sett på si så där 16 år.

Annars har det väl inte hänt så värst mycket, bjöd in mig själv på kaffe hos Tess på fm, varit på ridkurs med Elvira och föräldrarmöre på dagis. Min fot känns lite bättre idag,kan bero på att jag äter värktabletter men det känns ok i allafall.Tjiiing

idag har jag......

tvättat, bäddat, bakat sockerkaka, skurat badrummet, lämnat 1 unge på skolan, gjort eld i pannan, lagt på mig ansiktet, fixat frillan, lämnat unge nr 2 på dagis, handlat på Konsum och dammsugit.
Tänk då att klockan bara var 10 när jag var färdig med detta. Ibland kan jag vara ruggigt effektiv, fast det visste jag knappt själv:-)
Kan även ha att göra med att jag varit vaken sedan 03.30 med en Ellen som inte var nå trött, hon somna om 05.30 fast då skulle Tommy upp så då gjorde jag honom sällis vid frukost.

Sedan kom lillebror och sotarna på kaffe, vi hade flyttat måndagsklubben till mig i dag eftersom pappsen är och checkar läget i fjälltrakten.

Ringde även farbror doktorn idag som visade sig inte vara nån farbror utan en söt och trevlig tjej. Hade tydligen en cysta i foten som dock var ofarlig. kunde bli så när man belastat foten mycket. Kanske inte det ultimata att stå en heldag å klyva ved i foppa då. Hon tyckte att jag kanske skulle ta och investera i ett par statigare skor,hehe.

näe nu ska jag ta mig en värktablett och gå å sova, hoppas då få sova hela natten. Men tabletten hjälper väl inte på Ellen, fast man kan ju alltid hoppas:-)Kunde lätt hålla mig för skratt inatt när detta troll var vaken.


Love & Peace

nöjd

Känner mig så otroligt nöjd med mig själv. Igår målades alla brädor klart och idag har vi fixat färdigt med veden.
Nu är det bara lite fin måleri kvar med det känns inte betungande på något sätt.

Det enda som oroar mig lite nu är att jag har så JÄVLA (på ren svenska)ont i en fot. Har inte tappat ett vedträ eller nå annat heller vad jag vet. Började igår kväll och värkte hela natten upp i benet. Fundera på en propp men då borde väl foten vara blå el svälld. Ja ja blir det inte bättre så får jag ta å ringa farbror doktorn.

Har haft fika främmande  här på fm, så hela veckan har jag fått träffa mina härliga FRIENDS.
Förresten fick jag frillan fixad i onsdags,och det blev väl ok. Klippte lugg igen och ångrar mig redan lite, hmm typiskt mig. osså försvann nästan 1 dm men det var nödvändigt det vet jag men lite så där känns det.

Nu märks det att jag har kommit in i gamla rutiner igen för nu somnar jag på soffan igen på kvällarna:-)
Så nu go natt.Snar ser det ut så här igen, ganska mysigt de å

Love

härliga höst väder

Har haft fullt upp, fast jag vet inte riktigt med vad.
Men dagarna bara rusar iväg, känner mig väldigt social just nu och har ett stort behov av att träffa vänner.
Där av alla fika turer runt om i byn :-)

Annars har vi firat Ellen som fyllde 5 år och på söndag ska vi fira mammsen som fyllde igår.Ellen 5 år


Sen har jag ju målat och målat dessa brädor så jag tror jag spyr snart, men hoppas hoppas att jag blir klar idag med det sista. Bara det att Tommy har en viss förmåga att komma med fler så fort jag tror att det är klart, fast nu börjar det bli på gränsen till för kallt att måla ute,hehe.
Men hör å häpna att det är iallafall färdig tapetserat i köket nu, den sista lilla väggen tog bara ett halv år eller så att få klar. Det tog oss 30 min att färdig ställa den, mycke att dra ut på eller hur?

Så nu skulle jag vilja få vardagsrummet färdigt å köpa ny soffa och så, men det lär få vänta eftersom badrummet står på tur. Skulle ju vilja ha allt på stört.

Näe nu väntar brädor och färg på mig.

Peace

RSS 2.0