konstig dag

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, som idag tex.
Hämtade barnen vid 14 som vanligt och tänkte sen åka till mammsen i Söderhamn, skulle bara hem en sväng och slänga in lite ved i pannan. Då ringer min chef och undrar var jag är, om jag är på väg. Hmm, näe va då jag är ledig idag. Ha trodde jag va. Så var det ju inte, skulle jobba em och hade ett dåligt uppdaterat schema hemma.
Var ju bara att ringa full panik till svärmor och kolla om kidsen kunde sova där inatt eftersom Tommy är borta och det gick ju bra. Dom e bara bäst.
Så nu har man jobbat ett skift och det gick väl så där, väldigt tungjobbat kan jag lova. Hoppas på en bättre dag i morron för då ska jag i allafall jobba, det vet jag med säkerhet.


Nu ska jag nog gå ha en date med min nya kudde.

Love

shopping

Gu va man mår bra av shopping, eller hur?

Jag åkte in till stan för att köpa linsvätska,lite mat och ett par nya tofflor som jag ska ha på jobbet, kom hem med ett par snygga högklackade skinnstövlar, buggy jeans, blus, nya sovkuddar, nästan 300 värmeljus och lite kläder till kidsen.  Ja lite mat fick jag handlat oxå, en av tre är ju ganska bra.Kanske inte så bekväm att jobba i.

Nu ska jag fixa lite tvätt och sen ska kidsen hämtas.


Peace

torsdag

Hade trevligt kaffe besök idag, Tess,Vendela och Helena tittade förbi. Annars händer väl inte så värst mycket, har Elvira hemma idag med feber efter spruta nr:2 och igår hade jag Ellen hemma för samma sak.

Här om dagen var jag på arbetsförmedlingen på ett info möte, har ju varit hemma på tok förlänge nu. Ska tydligen in i nåt som heter fas 3, där dom ordnar en sysselsättning och det är ju ganska bra. Hoppas att jag får vara på hemmaplan någonstans. Men sen ringde Hakke idag så där får jag jobba en månad till och det känns jättebra, synd om Lena men bra för mig.

Och i söndags var vi och såg Avatar på bio, så så fantastiskt bra. Handlingen helt ok men den var så super bra gjord. Hoppas alla går och ser den, måste upplevas på bio tror jag.Avatar

Nu har en ledig vecka rullat på och dax för jobbar helg. T åkte till Sälen med jobbet idag så imorron ska kidsen sova hos farmor och farfar och jag blir helt solo, känns lite konstigt för det händer inte ofta.

Nu dax för lite middag.

tjiiing

kallt som fan

-21 igen då, trodde att det skulle ge med sig lite men den biter sig kvar. Kan verkligen inte med denna kyla, bara att konstatera att jag e sommar rakt igenom.
Hade en super trevlig helg. Först Brända Bocken på lördag med tjejerna på jobbet, god mat och trevligt sällskap. Sen var jag på MK kickoff på söndagen, superbra mycket nyheter som kommer nu och föreläsarna var så bra.

I måndags började kidsen i skolan/dagis och Tommy började jobba, ganska skönt faktiskt att komma in i vanliga rutiner igen. Så nu kan jag åka och fika igen :-) Var till Tess i tisdags och i dag blir det Pernilla som får ett fin besök.
T kommer hem från Stockholm idag men då är jag på jobbet, får väl pussa på honom senare;-)

Nu ska jag se till att unge nr 2 kommer iväg till dagis.unge nr 2

See u


RSS 2.0