mini semester

Idag har jag nog bråkat med kidsen mest hela dan, slutade med dåligt samvete som vanligt efter att jag låtsas avboka resan till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Gudars vad ledsen dom blev och hemsk kände jag mig  såklart.
Dom ringde till Tommy och beklagade sig om vilken elak mamma dom har, och det var bara jag som var dum för dom hade minsann inte gjort något alls. Sen att jag har sagt till dom typ 1000 gånger idag om att sluta bråkas, retas, tjata och gnälla det räknades inte liksom.
Ja resan blir av  och vi åker i morron och så åker vi hem på lördag, en liten mini semester innan jag börjar jobba på måndag.
Det var ganska skönt att vi kunde få en timme som vänner innan dom somnade.Igår var jag till Hebbe och fika med en massa trevligt folk, kul att ses, god paj, soligt och varmt kan bara inte bli bättre.
Sen var jag å trollen till Totra och bada, inte jag då för jag vill ha lite varmare i vattnet än 20*, ja vi var dit en stund idag oxå.
Så idag har jag blivit lite röd på ryggen, dumt.
Nu ska jag packa lite så vi kommer iväg i tid i morgon.

Love

Ingen riktig bloggare

jag är ingen riktig bloggare jag, som ni kanske märkt.
Riktiga bloggare bloggar flera gånger varje dag, men det har jag inte tid med:-)

Vad har hänt sedan sistens då, jo det har varit midsommar,  så har jag jobbat lite och så var jag ju på bröllop och kalas förra lördagen. Trevliga händelser allihopa, kanske inte jobbet då men det är helt okej det med.
Jättefint bröllop fick Terese och Magnus, synd bara på regnet men sånt ger ju bara tur. Var till pappsen, gratta honom och åt smarrig paj å fika senare den lördagen.
Och midsommarafton var vi till svärisarna och åt sill,lax och köttbullar på dan. Farmor och tjejerna hade plockat blommor och gjort en fin midsommar stång. På kvällen kom Katta och Tom dit och grillade med oss.
Resten av helgen jobbade jag.

Igår em skjusade vi Tommy till tåget, han ska jobba i växsjö den här veckan:-(

Nu är girlsen hemma på sommarlov till i augusti, ibland undrar jag hur det ska gå. Dom bråkar och retas med varann mest hela tiden, kanske jag flyttar ner i källaren innan sommaren är slut.

Ikväll var vi i allafall på hästskötarkurs med Elvira, sista gången och dom fick rida. Så nu e hon helt frälst på hästar. Precis när dom gick ut med hästarna och skulle rida blev det världens busväder med regn och blåst, fast solen sken.
Jätteskumt.Borsta måste man också lära sigtungan rätt i munäntligen ridningLite avis är lillasyster

Imorgon  efterlängtat fika hos Hebbe med goa vänner.

Natti

Sjukt avis

Min vän Åsa var på Springsteen förra torsdagen, var sååå avis. Sen ringde hon på lördag kväll å frågade om jag ville följa med på söndagens konsert om hon fick tag i biljetter. Sa ju ja på stört såklart, men tyvärr blev det lite för mycket pengar. Så vi blev hemma, Åsa hade ju redan varit så henne var det ju inte så synd om men mig var det skit synd om:-(
Har varit och sett Bruce några gånger och Åsa ännu fler, men han e bara så bra. Ja bäst skulle man kunna säga.
Sånt tryck.

Bruce Springsteen fre 5/6 ståplats pict big

Ja ja nästa gång är det min tur åka.

Har varit och fikat hos rara Hebbe idag, hon ska ha bebis om ett tag och e så rund å fin om magen.
Det var verkligen skoj å träffas och prata.
Tommy kom hem från Stockholm idag och åkte sen på dragrodden, inte avis alls kan jag säga helt ärligt.
För vilket jävla väder på ren svenska.
Håller nu tummar å tår för Tess och Magnus att vädret är på deras sida imorron.

Natti


Regn å regn

Halloj alla glada, jag lever än om ni undrar.
Har haft en massa för mig dom senaste två veckorna, kanske inte riktigt så mycket så jag inte skulle ha hunnit slänga in ett litet inlägg då å då.
Ska försöka skärpa till mig,lovar.
Vad har jag då haft för mig, Elvira har fyllt 7 år och haft två barnkalas. Både min syster och min bror har fyllt år så det har varit mycket kalas, och än är det inte slut för min pappa fyller på lördag. Elvira har börjat på hästskötar kurs och så har jag jobbat ett par skift på Hakke oxå.
Varit på arbetsförmedlingen och fått ny info, dom har ju sagt upp avtalet med KFG så nu e man tillbaka på arbetis igen.
Få se vad det blir nu då......7- åringGlad Ellen

Var till Tess å Vendela på fm och drack en kopp kaffe. Sista gången man såg terese som Nilsson,äntligen ska hon bli fru Ösa:-) på lördag. Så jag ber till alla väder gudar att det ska bli soligt å fint.
Sen var jag till stor stan och hör å häpna så handlade jag lite kläder åt mig själv. Inte en pinal till kidsen.

Nån som såg Grey´s anatomy igår? Alla som inte ser den serien missar nåt.
Och som det slutade igår, säsongs avslutnig å allt.

Näe nu har det blitt lite uppdatering i alla fall ska som sagt försöka skärpa mig.

Peace

RSS 2.0