Nytt

Nu väntas det lite fredagsmys....
Och sedan blir det tidig kväll för nu ska jag börja jobba på riktigt efter sommaren:)

Jag fick nya kuddar idag, snygga va:)


Ensam hemma

Tänk att jag är ensam hemma ett helt dygn, 24 timmar att göra som man vill:) nja riktigt så lyxigt som det låter har det inte varit...Tommy är på konferens m jobbet och tjejerna har sovit hos farmor och farfar.
Men igår så plockade jag undan och städade innan jag åkte till jobbet, det är så härligt att komma hem å det ser lika ut som när man åkte:)))
Troligtvis kommer jag väl sakna alla prylar när ungarna flyttat hemmifrån:)

Imorse hade jag en härlig sovmorgon och nu har jag tänt lite ljus och äter frulle med JR Ewing i soffan, perfekt väder för en mysdag

Ha det bäst alla


Just ja

Vinhänget glömde jag berätta om:)) jag och Daniella blev avsläppt hos vår rara jobbarkompis Anna. Vi satt på altanen drack rose och åt ost å kex, liksom sög i oss det sista av sommaren.... Även om man så dagen efter kanske tycker att man sög i sig lite väl mycket:)) men trevligt hade vi i allafall🍸

Dani


Fotbollscup och vinhäng

Har varit på fotboll idag, vilka duktiga brudar:)) kämpade kämpade men förlorade alla 3 matcherna med udda mål....det kommer sluta med att man blir en sådan där galen fotbollsmorsa, fan vad man lever sig in i matchen:)

Ellen nöjd med 1 mål gjort:)


Oj

Lite ovan med bloggen i mobilen, men det där är Tiger, ny familjemedlem sen ett år tillbaka å han tycker om att äta...allt:)


Över 1 år sedan sist

Nu kanske det är dax igen gör lite blogging:) nu kan jag ju till å med blogga från mobilen, så vem vet det kanske kommer inlägg lite oftare än en gång om året. Men bara kanske:))


RSS 2.0