love

Jag har fått en ny dator, den e rosa och liten. Jag bara älskar den.
Och naturligtvis min underbara Tommy som bara skämmerbort mig.Visst är den supersnygg


Det var ju ett tag sedan jag var in här och skrev, jobbar ju lite nu. Men det är väl inte det som hindrat mig igentligen, utan det har varit lite rörigt här före jul.

Men nu e julen över för denna gång och det var en jätte bra jul, inte bara för jag fick en dator utan det var allmänt trevligt. Vi var till lillebror och hans fru tror vi var ca 15 st, och dom hade gjort så fint och god mat, ja vi hade lite knytis. Nackdelen är väl att man trycker i sig alldeles för mycket bara.

Fick även en Jamie oliver stekpanna som jag önskat mig, presentkort på Köpis och bio. BArnen var oxå nöjda med ett varsitt DS spel och lite annat smått och gott.
Nu sover dom som små lamm och det gör även mamman snart.

Och imorron fortsätter ätandet hos svärisarna och på kvällen ska vi nog på fyren, det ni.

Ha en god fortsättning på julen friends.

Peace

körig dag

Klockan ringde sju som vanligt i morse, var så sjukt trött. Och värre blir det lör och sön när klockan ringer kl.5.30 och jobbet väntar.  Och inte blir det sovmorron på måndag heller för då är det lucia firande på dagis 6.45. Måste kanske försöka ta mig i säng lite tidigare på kvällarna.
Ja i dag var jag till skolan på lucia, sen raka vägen in till stor stan och arbetsförmedlingen. Hem och hämta kidsen och vidare upp till Mammsen i Söderhamn, skjussade henne till sjukhuset och coop sen bjöd hon på middag på donken. Sen hjälpte jag henne med disk och lite annat små pul som hon har svårt att klara med en arm.
Som den perfekta dotter jag nu är ;-)

Och nu kollar jag Idol, å fan va bra dom är båda två. Men jag håller fast vid Erik, både hoppas och tror att han vinner. Agnes är inte så dålig hon heller, häftig topp eller vad man nu kallar det. Hoppas det är slut snart för jag måste sova.Kolla in blåtiran, jobbigt med en våldsam lillasyster

Love

bara att konstatera

Ja som sagt det är bara att konstatera att jag inte funkar utan sol, känner mig trött, trött och ja helt enkelt skit trött. Kanske man ska önska sig en liten solresa av tomten.Varför kan det inte bara se ut så här?

Har haft ett litet blogg stop igen då, verkar komma med jämna mellan rum.
Vad har hänt då tro, lite allt möjligt och ingenting.
Jobbar på schema nu på Hakke till slutet av januari, det känns bra att veta när man ska jobba.
Fast jag är ledig ganska mycket,jobbar halvtid ca.

Idag har jag varit till Valbo och haft en MK klass, det var verkligen trevligt. Senare på kvällen kom Lill Millan och fixade frillan på mig oh det var behövligt kan jag lova. T är i Vemdalen och jobbar men är back in town imorron igen.
I morgon ska jag försöka att skaka fram lite ork att måla sängborden, har nu målat och fått upp min dörrsänggavel :-) det blev bra. Fast den skulle nog ha suttit lite högre, fan T får spel på mig snart.  Sen på fredag ska jag nog åka och hjälpa mammis som har halkat och krossat armbågen.

Näe kanske man ska gå å sova en stund så man e pigg i morron, hur nu det ska gå till.

Ha det bäst.

Tjiiing


RSS 2.0