velig

Precis ätit frukost, ska skicka Elvira till skolan snart och sen en timme senare ska Ellen till dagis.
Det är sen jag håller på att vela om, ska jag åka till stan i dag eller i morron? åka, stanna hemma, åka stanna hemma eller åka, hmm. Snacka om i-lands problem.
Borde nog stanna hemma och städa men det är ju så himla tråkigt, så det blir nog till stan och byta tröjan åt Elvira, eller byta å byta lämna tillbaka efter som tjejen på tröjan inte var så snygg. Jag tror jag smäller av på ungen snart.

Är lite avis idag för just nu sitter bästaste Tess och Helena med familjer på Arlanda och ska åka till varmare breddgrader. Hoppas att dom får det varmt och skönt,även fast jag får stanna hemma i snön å kylan.

Tänkte fixa in ett litet klipp från youtube men vet fan inte hur man gör, helt kass på detta. Ska ta å fråga Carro på jobbet hon kan vet jag:-).

Nu har jag suttit här så länge och grejat och hade bestämt mig för att dra till stan men nu är det full snöstorm så jag tror jag struntar i det.

ikväll ska Lill Millan komma och fixa frillan på mig, har det bra jag som får frissan hemlevererad.Så här såg det ut från mitt fönste här om  dagen
och i dag så här

Nu ska jag försöka få nåt gjort här hemma eftersom jag bestämt mig för att vara just hemma.


Love & Peace


Kommentarer
Postat av: carro

jag kan :) du trycker bara på ändra redigerare i inläggsprogramet.. alltså när du ska skriva ett inlägg (längst ner) sen så kopierar du texten från youtube där de står bädda in och så är de jätte mycket text..Klistrar in den i inlägget och sen kan du ändra tillbaka och du har du en gul ruta i inlägget och de är youtubklippet sen:)

2010-02-06 @ 15:35:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0